Oferta dotyczy głównie win, które specjalnie dla klientów sieci rekomenduje Tomasz Kolecki-Majewicz, trzykrotny Mistrz Polski Sommelierów, specjalista w dziedzinie wiedzy o winie.
Miłośnicy hiszpańskiej kuchni znajdą też, obok win i tradycyjnych przystawek, bogaty wybór składników do przygotowania bardziej wyrafinowanych potraw.
Cała oferta została zaprezentowana w dedykowanym folderze, w którym oprócz produktów znalazł się słownik domowego sommeliera oraz propozycje ciekawych przepisów. - Medaliony z polędwiczek z sosem mango i oliwek czy też gulasz wołowy na winie (Estofado de ternera) lub smażone ciasteczka churros zadowolą najbardziej wybredne gusty – zapewniają organizatorzy. Oferta, zgodnie z polityką cenową sieci, należy do najatrakcyjniejszych na polskim rynku.
Festiwal potrwa od 7 lutego do 6 marca br. Sieć dla klientów przygotowała na swojej stronie w internecie specjalny elektroniczny newsletter, w którym na bieżąco informuje o ofertach specjalnych.
{jumi [*9]}